Kız Bebek Ayakkabı Modelleri - Leyla Nisa Günlüğü

Flaş Konular

Reklam.1

Reklam.3

28 Mayıs 2021 Cuma

Kız Bebek Ayakkabı Modelleri

Kız Bebek Ayakkabı Modelleri
Dünyanın en huzur verici kokusu hiç şüphesiz ki evlat kokusudur. Canımızın bir parçası olan evlatlarımızın herşeyin en güzelini yaşamasını isteriz. Hatta kendimizden ödün verir yinede onların bir dediklerini iki etmeyiz. Doğum günü, bayramlar, karne günleri... vb. daha pek çok özel günleri kaçırmayız yeter ki onların yüzünden gülümseme eksik olmasın diye. Bu hediye konusunda biraz da olsa kız bebekler erkek bebeklere göre daha seçicidir. Renk, desen her türlü ayrıntı ve detay onların ilgisini çeker. Kız veya erkek farketmeksizin bebeklerin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi de ayakkabılardır. Hele bir de emekleme aşamasında yürüme aşamasına geçen bebek tüm evi tarumar edecektir. Açılmadık dolap, karıştırılmadık çekmece, dağılmadık oda kalmayacaktır. Onların bu sevimli hallerine şahit olurken aynı zamanda sağlıkları açısından da düşünmeliyiz. Hem ayakları üşümesin diye hem de yürümeye yeni başlayan bebek doğru adımlar atabilsin diye ayakkabı elzem bir ihtiyaçtır. Bebek ayakkabısı alırken hem görünüş olarak hem de bazı özellikleri açısından dikkatli olmalıyız. Görünüş bakımından şöyle ki bebeğinizin ilgisi ne kadar çok çekerse ayakkabıyı sevme olasılığı da o kadar çok artacaktır. Anneler çok iyi bilir ki, ne şapka ne eldiven hatta ayakkabıyı bile bebekler kolayına giymek istemezler. Bir sekilde giydirmeyi başarmışsanız bile bir yolunu bulup çıkarırlar. Hal boyle olunca da böyle konularda bebeklerin huyuna giderek onlara sevdirerek yaptırmalıyız.
Bu resimde görülen kız bebek ayakkabı modelimizin dış tarafı beyaz içi ise kırmızı renktedir. Minnie Mouse baskılıdır. Kenarlarında ise güneş resmi mevcuttur. Bu görsellik bebeğin ilgisini çekecektir. Hatta daha büyük yaşlarda ki çocuklarınız için sevdiği bir çizgi film karakterinin baskılandığı ayakkabılarda alabilirsiniz. Hem bağcıklı hem de cırt cırtlıdır. Bağcıkları parlak, simli iple dokunmuş gri renktedir. Fakat burada ki bağcıklar pasif konumdadır. Yani ayakkabıyı giyip çıkarmak için cırt cırtı kullanmanız yeterli olacaktır. Bu aslından çok avantajlı bir durumdur. İleride bebeğinize kendi ihtiyaçlarını karşılamayı öğrettiğiniz de cırt cırtlar sayesinde kendi ayakkabısını da kolaylıkla giyip çıkarmayı kavrayacaktır. Yuvarlak burunlu ve ortapedik tabanlıdır. Yuvarlak burunlu olması sebebiyle bebeğinizin parmaklarını sıkıştırmaz ona rahatsızlık hissi vermez. Dış materyali ise en sağlıklı ürün olan deriden üretilmiştir.
Sarı rengiyle cıvıl cıvıl olan bu ayakkabı modelimiz de aslında hem kız hem de erkek bebeğe uygundur. Özellikle de bu tarz hem erkek hem de kız bebeğin kullanabileceği ürünlerden almak isteyenler için çok ideal bir seçim olacaktır. Cırt cırt kapamaya sahip bu ayakkabımızın dış materyali ketendir. Bahar ve yaz mevsimi için mükemmel bir tercih olacaktır. Tatlı mı tatlı bir renge sahip olan bu ayakkabı eminim sizin bebeğinize de çok yakışacaktır. Yuvarlak burunlu beyaz tabanlıdır. Keten olması sebebiyle yumuşak bir dokuya sahiptir. Bebeğinizin ayağına herhangi bir rahatsızlık vermeden rahat etmesini sağlar. Aynı renk tonuna sahip veya açık renk elbiselerin altına çok şık olacaktır.
Bebeğinizin hoşuna gidecek olan bu ayakkabı modelimiz ise gerek görüntüsüyle gerek ise arkasında ki ışık sistemiyle gerçekten beğenileri hak ediyor. Pudra rengine sahip olup önünde ortasında ve arkasında parlak gold renk detayları vardır. Yuvarlak burunlu ve filelidir. Fileli olması sebebiyle de bebeğinizin ayakları hava alır bu da terlemeyi önler. Gelelim bu ayakkabımızın vurucu noktasına, bebeğiniz topuk kısmına her bastığında rengarenk ışıklar yanacaktır. Hem parlak gold renk detayıyla hem de ışıklı sistemiyle çok şık duracaktır. Bu ayakkabı modelimiz bebeğinizin gardrobunda adeta bir ışık gibi parlayacak. Rahatlığıyla ve şıklığıyla sizlerede öneririm. 
Bebeğinizin ayağını ısıtacak içi yünlü olan bu ayakkabımız, bebeğinizi asla üşütmez. Onun o minik ayaklarını sıcacık tutacaktır. Yumuşak tabanlı olduğu için özellikle de yeni yürümeye başlayan bebeklere tavsiye ederim. Hem ayaklarını yere düz basmalarını sağlıyor. Hem de bebeğinizin ayak anatomisini koruyacaktır. Ortapedik tabanı sayesinde gayet rahattır. Kırmızı ve kahverengi renklidir. Bağcıklı olan bu modelimiz de sık sık ayakkabıyı ayağından çıkaran bebekler için harika bir seçim olacaktır. Kış mevsiminde de rahatlıkla kullananilirsiniz. İçinin yünlü olması avantajdır. 
Açık mavi ve beyaz renklerden oluşan bu ayakkabımız da oldukça sevimlidir. Ayrıca kırmızı renk desenleri vardır. Mavi bağcıklı bu ayakkabı modelimiz de yine aynı şekilde yürümeye yeni başlayan bebeklerimiz için olmazsa olmazdır. Yumuşak tabanı sayesinde bebeğinizin ayağına bir ağırlık yapmaz. Gayet hafif olan bu ayakkabımız bebeğinizin yürümesinde ona yardımcı ve destek olur. Yürümeyi ona bu şekilde sevdirebilirsiniz. Sert tabanlı olmadığı için tıpkı ayağında çorap ya da patik varmış hissi verecektir. Ön tarafı deri kenar kısımları ise polyesterdir. Bebeğinizin ayağını terletmez ona ferah bir kullanım sağlar. Bahar ve yaz mevsimleri için çok uygundur. Birçok kıyafetle uyum sağlar. Özellikle de beyaz, krem, mavi, kırmızı gibi renkler ile çok şık duracaktır.
Hem çok kullanışlı hem de her iki cinsiyetten bebeğe de uyacak bu ayakkabı modelimiz neredeyse kuş gibi hafiftir. Yaklaşık 6-9 aylık bebeklerin ayağına tam olacaktır. Ön tarafında dikey çizgiler vardır. Lacivert renge sahip bu ayakkabımız denizci temalıdır. Dış materyali bez kumaştır. İçi tarafı ise çift astarlıdır. Çift astar sayesinde bebeğinizin ayağını yumuşak ve sıcak tutacaktır. Giymesi de giydirmesi de oldukça basittir. Spor tarza sahip bu bez ayakkabımız pantonla, taytla ve yine lacivert gibi koyu renk tonlarına sahip elbiselerin altına uyumlu olacaktır. Bu ayakkabımızın en büyük avantajı ise hem kız hem de erkek bebeğin kullanabileceği yapıda olmasıdır. Malum bebek kıyafetleri ve ürünleri oldukça pahalıdır. Bütçeleri zorlayabiliyor. Bu sebeple bir bebek ürünü alırken çoğu anne-babalar bu konuya dikkat edebiliyor. Sizde eğer bu tarz bir arayıştaysanız bu ayakabımız tam da istediğiniz gibi. 
Son olarak ise bir tane de kız bebek ev pandufu eklemek istedim. Ayak bilegini saran, bilek üstü boyda, ayağında kolay kolay çıkaramayacağı bu pembe renkli pandufumuz kız bebeklerinize çok yakışacaktır. Üzerinde büyük göz detayları pandufumuzu oldukça şirin bir hale getirmiştir. Biz annelerin panduf konusunda dikkat ettiğimiz en önemli mesele kuşkusuz tabanın ince olmayıp yeterli kalınlıkta olmasıdır. Özellikle de alt katta olan veya evi soğuk olanlarımız bu konuda daha hassastır. Hiç merak etmeyin oldukça kalındır. Tıpkı rahat bir ayakkabı gibi düşünebilirsiniz. Dış yüzeyi de peluştur. İçi yünlü olması sayesinde bebeğinizin ayağı asla üşümez. Kiz bebeklerinize ayakkabı ve panduf alırken dikkat etmemiz gereken yönleri birkaç model ile birlikte konuştuk. Kendinize iyi bakın umarım yazım faydalı olmuştur. Bir dahaki yazımızda görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam.2

Pages