El Örgüsü Kız Bebek Yelek Modelleri - Leyla Nisa Günlüğü

Flaş Konular

Reklam.1

Reklam.3

2 Nisan 2021 Cuma

El Örgüsü Kız Bebek Yelek Modelleri

 El Örgüsü Kız Bebek Yelek Modelleri
Bir bebeği olacağı haberini alan anne ve baba adayları ilk an sevinçten havalara uçar. Tabiki ilk iş bu güzel haberi aile büyükleriyle paylaşmaktır. Haberi duyan anneanne ve babanne adayları doğacak torunları için birbirinden güzel, farklı renk tonları ve çeşitli motiflerin işlendiği el örgüsü kız bebek yelek modelleri arayışına girer. Komşudan, akrabadan, eş- dosttan yelek modelleri istenir. El emeği göz nuru yelekleri başlarlar örmeye. Fakat bir süre sonra komşudaki, arkadaşta ki örnekler son bulur veya sizler daha farklı bebek yelek modelleri arayışına girebilirsiniz. Eğer sizde daha fazla güzel modellere ulaşmak isterseniz, sayfayı aşağıya kaydırarak model çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Birbirinden güzel renk tonları ile farklı desen ve motiflerle bebeklerinize severek giydirebilirsiniz. Ayrıca çoğu yün ipten yapıldığı için bebeklerinizi üşütmez, onları pamuk gibi sarar. Ayrıca misafirliğe oturmaya gittiğiniz zamanlar da elbiselerin, badilerin, t-shirtlerin üstüne rahatlıkla giydirebilirsiniz. 

Bu modelde beyaz renk orlon ip kullanılmıştır. Tek mil kullanılarak örülen modelde, öncelikle boydan boya tek sıra halinde baklava dilimi deseni şeklinde bir dekor konulmuştur. Baklava dilimlerinin içine ve yeleğin alttan beş sırasına asimetrik şekilde renkli gül motifleri yerleştirilmiştir. Yelek modeli v yakadır ve kolsuzdur. Ayrıca V yaka yelek modelleri, bebekler ve çocuklar için giyim kolaylığı da sağlamaktadır. Altı farklı renk çeşidinden boncuk şeklinde düğme detaylarıda yeleğe hoş bir görünüm kazandırmıştır. Çok renk kullanılmasının en büyük avantajı ise her renk kıyafetle uyum sağlıyor olmasıdır. Bu yelek modeli mevsimliktir. Yaz kış bebeklerinize giydirebilirsiniz. 
Yeşil ve beyaz renklerin buluşmasıyla oluşan bu yelek modelimizde ise üç adet parlak gümüş renkli düğmeler kullanılmıştır. Bir de ek olarak bir adetta düğme yukarıya sabitlenmiştir. Sebebi ise herhangi bir diğer düğmenin düşmesi sonucunda kullanılabilsin diye. Sıfır kol ve v yakalı olan yelegimizde sırasıyla bir yeşil bir beyaz renk örgü modeli işlenmiştir. Yün ip kullanılarak örülen bu modelde bebekler için bir diğer harika yelek modelidir.
Bordo ve beyaz renklerden oluşan iki renk bir yelek modeliyle beraberiz. Geniş şal yakaya sahip olan bu yelek modelimizde kısa kolludur. Orta kalınlıktadır ve dört mevsim tercih edilebilir. Altı adet bordo renk çoban düğme tercih edilmiştir. Bu yelek modelimizde şişle örülmüştür. Genelde bebek yelekleri şişle örülmektedir. Tığla örülen yelek modelleride mevcuttur. Arkadaşlar bu yelek modelini kayınvalidem örmüştür. Bunuda burda belirtmek isterim. İster tığla ister şişle örmek tamamen size kalmıştır. Bebeklerinizi üşütmeyecek onları sıcacık tutacak bu yelek modelleri sizde yapabilirsiniz. Biliyorsunuz her annenin çantasında mutlaka yaz kış, bebekler için bir yelek bulunmalı.
Elinde bir rengi bulunan ve sade bir yelek arayanlar için mükemmel bir modeldir. Krem renkli olan yelek modelimiz yün iple örülmüştür. Özellikle sonbahar- kış gibi mevsimlerde bebeğinizi hiç üşütmeyecektir. Alttan üç parmak kadar haroşe olarak örülen yeleğimizde ters v şeklinde desenler kullanılmıştır. Yuvarlak yaka ve kısa kolludur. Ayrıca altı adet çiçek desenli ve krem renkli düğmelerde yeleğimize adeta bütünlük katmıştır.
Evet arkadaşlar bu resimde ki modelimizde ise beyaz ve sarı olmak üzere iki renk ve yün ip kullanılmıştır. Yuvarlak yakaya sahip olan bu yelek modelimizde özellikle hava soğuk olduğunda bebeklerimizi sıcacık tutup üşütmeyecektir. Şişle örülmüştür. Selanik örgü modeli kullanılan yelekte beş adet düğme konulmuştur. Kısa kolludur. Yeleğin alt kısımlarında ters v şeklinde desenlere yer verilmiştir. Bu yelek modelide özellikle beyaz, sarı, siyah ve kot pantolonlarin üzerine çok uyum sağlayacaktır.
Gül kurusu renginde olan bu yeleğimizde oldukça tatlı bir renk tonuna sahiptir. Dört adet ayıcık desenli pembe renk düğmelere sahiptir. Bebeğin giyerken zorlanmaması için v yaka tercih edilmiştir. Sıfır kolludur. Baklava dilimi desenlere sahip olan bu yelek modeli yün iple örülmüştür. İki kenarında ki cep detayı da yeleğe ayrı bir hava katmıştır. İki kenarında var olan cep kısımlarını hem işlevsel hemde espri niyetinde kullanabilirsiniz. Örneğin ceplerine emzik, mendil tarzında bebek ihtiyaçlarını içeren malzemeler koyarak bebeğinizle eğlenceli fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam.2

Pages