Yazlık Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri - Leyla Nisa Günlüğü

Flaş Konular

Reklam.1

Reklam.3

6 Nisan 2021 Salı

Yazlık Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri

Yazlık Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri

Biz kadınlar için ayakkabılar adeta birer tutkudur. Birbirinden güzel yep yeni ayakkabılara tüm kadınlar bayılır. Gardrobumuzun en güzel bölümünü ayakkabılara ayırız. Bir de bahar mevsiminde olduğumuz şu günlerde yaza şunun şurasında ne kaldı ki.. Yazlık elbisleri ve ayakkabıları şimdiden hazırlamalı. Bottan çizmeden sıkılan bunalan ayaklarımız yazın gelmesiyle adeta derin bir nefes alma fırsatı bulmakta. Uzun süre kapalı kalan ayaklarımızın güneş görmeye, hava almaya ihtiyaçları var. Bunun içinde sizlere birbirinden güzel yazlık kadın ayakkabı modelleri ile geldim. Çok olmasa da bazen öyle ayakkabılara ihtiyaç duyarız ki... Birçok yere giderken uyum sağlasın, adeta bir kurtarıcı parça olsun isteriz. Bunun için de size tavsiyem en az bir tane bile olsa yazlık siyah ayakkabı bulundurmanız. Genelde bütün kıyafetlere uyum sağlar niteliktedir. Siyah dışında bej rengi, krem rengi, pudra tonları, ten rengi gibi soft renkler yazlık elbiselerinize uyum sağlayacaktır. Ayakkabı üretim malzemesi olarak en sağlıklı deri ve süet ayakkabılardır. Ben daha çok süet tercih ettim. Fakat süet ayakkabı kullanırken temizliği konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Süet ayakkabıları temizlerken sprey ve süet ayakkabı fırçası kullanmanızı tavsiye ederim. Islak bir bezle silme gibi bir hata yapmayın çünkü renkler birbirine karışır ve ortaya hiç de hoş olmayan görüntüler çıkar. 


Haki yeşili renginde sivri burunlu olan bu ayakkabı modelini önündeki lazer kesim detayları hareketlendirmiştir. Bilek boyunda olan bu ayakkabı orta boy kalın bir topuğa sahiptir. Özellikle ince topukların üzerinde yürüme zorluğu çeken ve rahat hissetmeyen hanımlar için bu boyda ve bu kalınlıkta topuklar çok idealdir. Arkadan fermuarlı olması sebebiyle kolay giyilip çıkarılabilir. Önünde ki lazer kesim detayları ayakkabıya bambaşka bir hava katmıştır. Bu tarz kesimli ayakkabılar bu yılın da trendleri arasına girmiştir. Rahat hissettiren ve yürüme kolaylığı sağlayan bu ayakkabı model yazın gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. İster pantolon ister etek isterseniz de elbise altına çok uyumlu bir şekilde kombinlenebilir. 


Bej renge sahip olan bu ayakkabı modelimizde yazın sıklıkla tercih edilebilir renkleri arasındadır. Rengin softluğu sebebiyle pek çok kiyafetle kombine edilebilir. Sivri burunlu ve çapraz bantlıdır. Çapraz bantlı ayakkabılar bileği sararak daha ince ve güzel gösterir. Ayakkabı üretim malzemesi süettir. Açık bir renk olduğu için mutlaka temizliğine dikkat etmelisiniz. Bir kenarına bulaşan bir kir veya toz dikkatli temizlemezseniz diğer yerlerde bulaşarak ayakkabıyı eski gösterebilir. Ayakkabılarınızı her zaman mağazadan aldığınız ilk günkü yeniliğiyle ve güzelliğiyle görmek istiyorsanız mutlaka bakımı ve temizliği konusunda hassas olmalısınız. Büyüklerimiz boş yere "Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur." diye boşa dememişler. Ayakkabıyı çıkardığınız zaman bakımını yaparak hava aldırabilirsiniz. Ayakkabıların kullanıldıktan sonra hava alması ayak sağlığı açısından çok önemlidir.


Ucu açık ve iple bağlamalı olan bu ayakkabı modeli de bu senenin yazlık kadın ayakkabı modası içerisine dahil olmuştur. Orta boy kalın bir topuğa sahip olan bu ayakkabı modeli oldukça rahattır. Yürümede herhangi bir zorluk teşkil etmez. Ucu açık ve önden bir adet kalın bant detaylıdır. Oldukça açık ve havadar olan bu ayakkabı, ayaklarınızın bol bol güneş ışını almasınada katkı sağlamaktadır. Biliyorsunuz günün belli saatleri bedenimize güneş ışınlarının değmesine izin vermeliyiz. Bu işlem de vücudunuzun ihtiyaç duyduğu d vitaminini karşılayacaktır. Özellikle yaz akşamlarında çıkarken ya da bir akşam yemeğine giderken tercihi edilebilir. Hem şık hemde rahattır. Yazlık elbiselerin, eteklerin ve şhortların altına çok yakışacaktır. Önden iple bağlamalı arkadan ise fermuarlıdır.


İki tür materyal kullanılan bu ayakkabı tam da fazla topuklu ayakkabılardan hoşlanmayanlar için ya da sağlık sebebiyle giyemeyenler için birebirdir. Hafif topukludur. Ana malzemesi süet olan bu ayakkabı modelinin iki kenarında deri detayları mevcuttur. Sivri burunlu ve iple bağlamalıdır. Pudra renge sahip olan bu model pek çok kıyafetle kombinlenebilir. Kombininize bağlı olarak hem spor hem klasik şık tarzda harikalar yaratabilirsiniz. Spor bir tarz için bu ayakkabının üstüne dar paça, koyu mavi renkte bir jean pantolon ve üzerine gömlek ya da bluz giyebilirsiniz. Klâsik- şık bir tarz için ise hafif dar olan siyah kumaş bir pantolonun üzerine pudra renkli, kravat yaka, saten kumaşa sahip bir gömlek tercih edilebilir. Bu tarzda oluştuğunuz bir kombini ise zincir askılı, küçük boy, kapaklı ve mıknatıs kapamalı bir çanta ile tamamlayabilirsiniz.


Bu ayakkabı modeli ise en rahat ayakkabılar arasındadır. Traktör tabanı ve kalın topuğu olan bu modelimizde oldukça rahat edebilirsiniz. Adeta düz taban bir ayakkabı üzerinde yürüyor hissi verecektir. Siyah renktedir. Ucu açık, iki adet bantlı ve bilek kemerlidir. Beyaz topuk detayıda ayrı bir hava katmıştır. Aynı zamanda zıt renkleri bir araya getirerek farklı bir tarz oluşturmuştur. Ortapedik tabana sahip olan bu ayakkabı modelimiz her yaştan bayana uyumlu olacaktır. Ayaklarınız püfür püfür hava alacak, bunalmayacak. Özellikle çalışan bayanlar için mükemmel bir yazlık ayakkabı önerisidir. Çünkü gün boyu rahatlıkla üzerinde durabilirsiniz. Ayak sağlığını ön olana alan bu modelimiz aynı zamanda orta boy kalın bir topuğa sahiptir. Yani kısa ve orta boylu kadınlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Her kadının gardrobunda olması gereken bu yazlık kadın ayakkabı modellerini, sizde biran önce deneyerek hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada bulundurmuş olacaksınız. Bir daha ki yazımızda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam.2

Pages